Treće predškolske sportske igre povodom Dana općine Travnik

Dječji vrtića „o. Ante Gabrić“ iz Travnika i Javna ustanova “Obdanište Travnik” organizirali su Treće predškolske sportske igre povodom Dana općine Travnik. Tim povodom vrtić „o. Ante Gabrić“ imao je priliku predstaviti se pučanstvu kao najmlađa predškolska institucija u Travniku. Direktorica Ivana istaknula je da joj je čast što su mogli biti suorganizatori, jer im je posebno važno upoznati se s ostalim vrtićima u gradu i stvoriti mostove suradnje i prijateljstva sa svim mališanima Travnika. Osim toga, nadodala je: „Kao i svima, cilj nam je da naša djeca rastu zdravo, okružena ljubavlju, prijateljstvom bez predrasuda. A pošto znamo da je u zdravom tijelu zdrav duh, nema boljeg načina za zdrav i kompletan rast od sporta.“

Osim navedenih, u Igrama su sudjelovali Obdanište GS-Kids, „Nedžm“, i „Snježna pahuljica“.

Kako i dolikuje u natjecanju jednakih svi vrtići i svi mališani u ovoj manifestaciji bili su pobjednici.

Podršku djeci i organizatorima pružili su Kenan Dautović, načelnik, Vlatka Lovrinović, predsjedateljica Općinskog vijeća te drugi predstavnci Općine.

Broj pregleda: 278

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.