Osmijeh koji spaja srca

Pogled koji zrači dobrotom, nevinošću i ljubavlju, a osmijeh najljepši na svijetu. Sva djeca to posjeduju, ali naša Anđela posebno. Nitko ne može ostati ravnodušan na zagrljaj te djevojčice. Među svoje vršnjake donosi samo ljubav i sreću. Ona je most koji spaja sva srca: svojom svjetlošću, iskrenošću, a posebno tim osmijehom vrijednijim od svake riječi.

Svjetski je dan osoba s Down sindromom. U skladu s tim protekle dane smo obilježili radionicama u vrtiću „o. Ante Gabrić“.Tu priliku smo iskoristili za razgovor s djecom o toleranciji i različitostima u društvu. Naši maleni prijatelji su nam pomogli u izradi školskog panoa.

Posnosni smo našom djecom jer u sebi nose urođenu ljubav prema svima te nemaju predrasude. Nadamo se da će i kao odrasli ljudi, nastaviti gledati srcem te na ljubav uzvraćati ljubav. Mi ćemo se kao njihovi učitelji  truditi da sačuvamo njihovu dječju iskrenost i prihvaćanje različitosti.

Broj pregleda: 110

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.