Blitzschnell und besonders brillant: Natjecanje iz njemačkog jezika za 3. razrede gimnazije (2.strani jezik; razina A2+)

Dragi/e učenici/e,

objavljujemo rezultate s današnjeg natjecanja iz njemačkog jezika u našoj školi! Učenici su pokazali nevjerojatnu predanost, strast i znanje, što je rezultiralo izvanrednim uspjehom.

Prvo mjesto: Čestitamo Petri Martinović, učenici 3.b razreda gimnazije, na izvanrednom postignuću! Njezina iznimna sposobnost da premosti jezične prepreke i izrazi se na njemačkom jeziku nas je sve oduševila.

Drugo mjesto: Velike čestitke Ivoni Balta, također učenici iz odjela 3.b! Njezina upornost i marljiv rad su joj omogućili da se istakne među vršnjacima i pokaže svoje jezično umijeće.

Treće mjesto: Srdačne čestitke učenici Nives Sivro iz 3.a! Njezina kreativnost i entuzijazam su nas inspirirali, a njezino znanje njemačkog jezika je zaista impresivno.

Ovo natjecanje ne samo da pokazuje važnost učenja stranih jezika, već i potiče međukulturalno razumijevanje i suradnju. Kako kaže Johann Wolfgang von Goethe: “Tko drugi jezik zna, živi u njemu drugačije. Zaista, iz svakog jezika pruža se pogled na svijet.” Neka ova iskustvo potakne naše učenike da nastave istraživati jezike i kulture diljem svijeta.

Još jednom, čestitamo svim sudionicima na njihovom trudu i postignućima!

Povjerenstvo za natjecanje činile su profesorice njemačkog, engleskog i hrvatskog jezika:

Tanja Lešić, Irena Matković i Marina Heraković

Broj pregleda: 114

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.