Rođendan oca Ante Gabrića i proslava s našim gostima

U našem vrtiću „O. Ante Gabrić“ danas proslavljamo njegov rođendan. Tim povodom ugostili smo J. U. „Dječji vrtić Novi Travnik“ i dječji vrtić „Anđeli“, oba iz Novog Travnika.

Naše druženje počelo je u 9 sati, gdje ih je direktorica Ivana upoznala s likom i djelom našeg misionara Ante Gabrića, koji je najveći dio svog misionarskog djelovanja proveo u Indiji, pomažući djeci i majkama u toj dalekoj zemlji.

Nakon toga, uslijedila je likovna radionica na temu „Palme“ pa smo to vrijeme iskoristili crtajući, modelirajući i slikajući lijepe kreacije.

Mama Ivana, razveselila nas je glazbenom radionicom „Tamo gdje palme rastu“,  a to nam je vrijeme proteklo u pjesmi i plesu.

Naravno, nakon toliko potrošene energije, došlo je vrijeme da se pojede i neka zdrava užina, što nam je bio poseban užitak.

Na koncu, sretni zbog ovako lijepog druženja, napravili smo zajedničke fotografije te razmijenili darove da bismo se dugo sjećali ovog lijepog dana i rođendana našega o. Gabrića. 

Broj pregleda: 1383

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.