Ogledalo svijeta u očima djeteta

U ponedjeljak 20.studenoga 2023.godine uspješno je okončan peti po redu pozorišni / art estival za djecu „Ogledalo svijeta u očima djeteta“. I ove godine Centar je proslavio dva važna datuma, 16. 11. Svjetski dan tolerancije i 20.11. Međunarodni dan djeteta, odnosno, Noć teatra. Festival je svečano završen, na ovaj važan dan, dodjelom nagrada za likovne i literarne radove na temu „Travnik je voljeti lako“. Na ovom natječaju učestvovala su i djeca iz našega Centra. Tamara Martinović učenica V.a odjela osvojila je 1.mjesto u kategoriji likovnih radova, a Ela Kajmaković učenica V.b odjela osvojila je 3.mjesto u istoj kategoriji. Mentorica ovih učenica bila je profesorica Kristina Vidak.

Nakon dodjeljenih nagrada posjetitelji su mogli pogledati izvrsnu predstavu „Eko, Eko“ u izvedbi djece dsramskog studija Centra za kulturu Travnik. Pohvalno je da su i djeca iz našeg Centra polaznici ovog dramskog studija i bili su sudionici u ovoj predivnoj i veoma edukativnoj predstavi, a oni su: Ela Kajmaković, Amelie Ferušić, Jasna Korkut, Adnan Korkut, Erika Bektašević.

Hvala Centru za kulturu Travnik na organizaciji veoma uspješnog festivala i nadamo se da ćemo se vidjeti i sljedeće godine.

Broj pregleda: 571

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.