UČENICA GENERACIJE OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU 2022./2023. GODINU 

Učenica Dora Gržić dolazi iz Travnika gdje je pohađala Osnovnu školu Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik. Tijekom svog devetogodišnjeg obrazovanja, Dora je ostvarivala odličan uspjeh te uzorno vladanje. Pored redovnih školskih aktivnosti, istaknula se i u brojnim izvannastavnim. Od prvog razreda članica je Stolnoteniskog kluba Travnik, a uz sport, aktivna je i na umjetničkom polju. Kao učenica Osnovne muzičke škole Travnik, sudjelovala je na tri međunarodna online natjecanja gdje je na svakom zauzela drugo mjesto. Članica je Plesnog kluba „Maya“, a svoje glumačke vještine pokazala je u brojnim školskim predstavama te na sceni Hrvatskog amaterskog kazališta Travnik tijekom izvedbe predstave „Muka Kristova“. Zapažene rezultate ostvarila je na različitim likovnim i literarnim natječajima, a od ove godine članica je i školskih mažoretkinja, gdje, kako kaže, u bojama svoje škole ponosno sudjeluje na nastupima, smotrama i maturskim defileima.  

Zbog svega toga, nakon bodovanja Povjerenstva za izbor učenika generacije i procjene Nastavničkog vijeća o pokazanim individualnim specifičnim karakternim osobinama i kompetencijama učenice, Nastavničko vijeće donosi Odluku kojom se učenica Dora Gržić proglašava učenicom generacije za 2022./2023. školsku godinu. 

Čestitamo joj na uspjehu, kao i njezinoj obitelji i želimo joj puno uspjeha u budućnosti! 

Broj pregleda: 451

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.