LUKA SUČIĆ,  UČENIK KŠC-A “PETAR BARBARIĆ”, DRŽAVNI PRVAK U STOLNOM TENISU

Luka Sučić, rođeni Travničanin, učenik je 5. razreda s odličnim uspjehom i postiže vrhunske rezultate u sportu. Trenira stolni tenis u stolnoteniskom klubu “CM Vitez”. Trenira već 3 godine i državni je prvak u kategoriji najmlađih kadeta, državni pojedinačni prvak, državni prvak u parovima i ekipni državni prvak. Državno prvenstvo u kojem je sudjelovao sastoji se od petnaestak natjecanja tijekom sezone 2022./2023. god. (razni međunarodni, državni, otvoreni i memorijalni turniri koji se boduju i na osnovu ostvarenih bodova se dobije državni prvak). 

Pored stolnog tenisa Luka trenira i nogomet, ranije je trenirao karate i judo, te je član biciklističkog kluba “Tempo Vitez”. Luka ne može odabrati najdraži turnir, ali posebno mu se sviđaju državna natjecanja zbog najvećeg broja natjecatelja. Također je istakao nastup za seniorsku ekipu stolnoteniskog kluba “CM Vitez”.

Učenik se zahvalio svojim trenerima Ivanu Bobašu i Igoru Stjepić bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio ostvariv.

Nora Pranjković i Klara Zirdum, literarno novinarska sekcija   

Broj pregleda: 916

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.