24. Generacija maturanata Osnovne škole

U petak 26. svibnja posljednji put se u osnovnoj školi oglasilo školsko zvono za još jednu generaciju „malih maturanata“ koji su došli na kraj svog osnovnoškolskog obrazovanja. Sigurno je kako će im osnovna škola imati posebno mjesto u sjećanju jer su doživjeli mnogo lijepih stvari, ali i onih manje lijepih kao što je pandemija koja je na kratko poremetila nastavni proces.

Ipak, kako bi uspješno završili svoje školsko obrazovanje pobrinule su se njihove učiteljice Ankica Jukanović i Ivona Alagić te razrednici Dragana Mlakić i Arijan Volić zajedno s ostalim predavačima. Ukupno 35 učenika je završilo deveti razred te su u prostorijama našeg centra jučer imali prigodnu proslavu. U lijepoj atmosferi i u slavljeničkom raspoloženju sreću u daljnjem školovanju su im poželjeli Uprava centra na čelu s ravnateljem don Željkom Marićem i direktorom Antom Rajićem te razrednici.

Broj pregleda: 1516

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.