Prigodan susret ravnatelja i učenika Centra

Nekolicinu dana prije završetka kalendarske godine upriličen je susret ravnatelja Centra Željka Marića i učenika koji su tijekom 2022. godine osvojili nagrade na općinskim, županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima te i na taj način doprinijeli radu i promociji Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić”. Susretu su nazočili i direktorica Gimnazije Ivana Ćurčić te direktor Osnovne škole Anto Rajić.

Prigodnim riječima zahvale ravnatelj se obratio okupljenim učenicima iz osnovne škole i gimnazije Centra istaknuvši kako su ponos svojim roditeljima, razrednicima, ali i školi. Njihovi talenti i trud koji ulažu tijekom slobodnog vremena u dodatna postignuća kroz razna natjecanja i izvannastavne i izvanškolske aktivnosti vrijedni su pažnje. 

Okupljeni učenici su ovom prigodom imali priliku govoriti i o svojim raznovrsnim izvanškolskim aktivnostima. 

Kroz razgovor saznali su mnogo jedni o drugima, ali i niz zanimljivosti o osnutku škole, Petru Barbariću, utemeljiteljima škole i učenicima kroz povijest. Kao znak zahvale svi učenici su dobili Travničku spomenicu i prigodan dar.

Broj pregleda: 1737

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.