Božićna čarolija u Travniku

„Lijepo naše igralište! Dio naše mladosti, nerazdvojivi dio naših uspomena. Mi mu želimo, da posluži jednako i onima iza nas. Neka ga temeljito iskoriste sjećajući se one stare rimske poslovice: Pro patria est, dum ludere videmur.“ („Travnička spomenica 1882.- 1932“)

Želeći omogućiti, prvenstveno djeci, radosnije nastupajuće blagdane, Katolički školski centar „Petar Barbarić“ Travnik, uz podršku firme Semiminor d.o.o., Vlade SBK, ministra Bojana Domića i Općine Travnik s načelnikom Kenanom Dautovićem, postavili su veliko klizalište za građane i sve posjetitelje  višednevne manifestacije „Travnička božićna čarolija“, a koje je danas, 15. prosinca 2022. godine otvoreno uz besplatan koncert hrvatske glazbene grupe Colonia.  Klizalište je postavljeno na jednom dijelu parkinga uz Centar, na površini od 300m2 i bit će otvoreno do 15. siječnja 2023. godine. Klizaljke su osigurane, a najmlađim posjetiteljima osigurani su pomoćni elementi za učenje i pomoć u klizanju. Uz klizalište ponuđeni su i kulinarski sadržaji. Prihod ostvaren od ulaznica klizališta namijenjen je u humanitarne svrhe.

Ivana Zekić

Broj pregleda: 1382

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.