Središnji državni ured za Hrvate izvan RH opremio igralište za učenike KŠC-a “Petar Barbarić” 

Zahvaljujući podršci Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, učenici Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik, dobili su novi prostor za odmor i druženje s vršnjacima. Igralište je smješteno u dvorištu školskog Centra na kojem se sada nalaze sprave za rekreaciju i mini park s klupama. Nositelj projekta izgradnje i opremanja dječjeg igrališta je Osnovna škola pri KŠC „Petar Barbarić“ Travnik, a sve aktivnosti su provedene pred početak nove školske godine kako bi novi sadržaji bili spremni za korištenje već na samome početku školske 2022./2023. godine.

Ovaj projekt jedna je od mnogih aktivnosti koje KŠC „Petar Barbarić“ implementira kako bi se osigurao ugodan i siguran prostor za boravak naših učenika, ali i podigla kvaliteta provedbe nastavnog procesa i boravka učenika u školskom prostoru.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ zahvaljuje se Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske na podršci i prepoznavanju značaja ovog projekta za razvoj naših učenika i školskog Centra.

Broj pregleda: 966

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.