MISA ZAHVALNICA U KATOLIČKOM ŠKOLSKOM CENTRU „PETAR BARBARIĆ“ TRAVNIK

Euharistijskim slavljem u sjemenišnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Travniku u petak, 10. lipnja 2022. godine,  u 09:15 sati obilježen je kraj nastavne godine za osnovnoškolce predmetne nastave i gimnazijalce Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik.

Misno slavlje predvodio je don Jakov Kajinić, duhovnik sjemeništa. Za misna čitanja su bile zadužene učenica III. razreda Gimnazije Karla Bičavčić i prof. Blaženka Matišić, a molitvu vjernika  čitale su učenice Karla Bilavčić, Lana Lukić i Lana Tusun, učenik Ante Batina te prof. Tanja Lešić. Pjevanje je animirao školski zbor pod ravnanjem s. Marije-Jozefine Mazal.

U svojoj propovijedi don Jakov je pozvao učenike da nasljeduju slugu Božjeg Petra Barbarića, zaštitnika našeg Centra, u pobožnosti i poštenju te da Boga osluškujemo u tišini srca svoga i tijekom ljetnog odmora.

Za osnovnoškolce razredne nastave isti dan u 11:30 sati upriličena je prigodna molitva zahvale, koju je predmolio don Jakov Kajinić.

Marija Glavaš

Broj pregleda: 9021

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.