Ispraćaj djelatnika u mirovinu

U prostorijama Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik u srijedu, 16. ožujka 2022. godine, upriličen je svečani ručak povodom ispraćaja u mirovinu dugogodišnjih djelatnika. Uprava Centra se prigodnim darovima i buketom cvijeća zahvalila prof. Draganu Voliću i kuharici Ani Čabro na njihovu doprinosu u radu te dobroj volji i entuzijazmu kojima su pomagali u ostvarivanju školskih programa i brojnih akcija tijekom cijelog radnog vijeka. Naime, oboje su počeli raditi 1998. godine, na samom začetku djelovanja Katoličkog školskog centra u Travniku.

Direktor Anto Rajić održao je govor u kojem je istaknuo važnost rada djelatnika u školskim ustanovama jer su uvijek spremni doprinositi razvoju humanog i intelektualnog društva, a ravnatelj don Željko Marić je izrazio nadu i želju da se suradnja i prijateljstvo s dragim djelatnicima i dalje nastave. Dragan i Ana istaknuli su svoju emotivnu povezanost sa Centrom i želju da ostanu u bliskoj vezi s njenim djelatnicima te da i dalje podržavaju njihov rad.

Broj pregleda: 4269

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.