Predstavnici programa DTCare u Bosni i Hercegovini posjetili Katolički školski centar„Petar Barbarić“

Katolički školski centar „Petar Barbarić“, u četvrtak 24. veljače, ugostio je predsjednika programa DTCare Marca Grueella, koordinatora programa Amera Smailbegovića i direktoricu predstavništva programa za Bosnu i Hercegovinu Zemiru Konjalić.

Direktorica Gimnazije Ivana Ćurčić i direktor Osnovne škole Anto Rajić uputili su riječi dobrodošlice predstavnicima DTCare-a te ih upoznali s povijesti škole te načinu funkcioniranja Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“. Tijekom susreta direktori Gimnazije i Osnovne škole upoznali su goste s radom školskog Centra naglasivši posebnosti koje izdavaju školski Centar te načinu provedbe nastave i programa unutar škole.

Ravnatelj Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Željko Marić upoznao je predstavnike organizacije s programima i projektima međunardne suradnje te planovima školskog Centra za rast i razvoj aktivnosti čiji je temeljni cilj podizanje kvaliteta nastave i izvannastavnih aktivnosti.

Zahvaljujemo se predstavnicima programa DTCare u Bosni i Hercegovini na posjetu i izraženoj želji za nastavak međusobne suradnje i stvaranju prilika za rast i razvoj naših učenika.

Broj pregleda: 5034

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.