Predbilježba za upis u Internat i prvi razred Gimnazije

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ – Travnik pruža  mogućnost cjelotjednog boravka u Učeničkom domu/Internatu za učenike koji upišu našu Gimnaziju. Internat je odgojno – obrazovna institucija koja pomaže učeniku postići kvalitetnije rezultate u odgojno – obrazovnom procesu. Nadoknada za troškove smještaja i hrane je 200,00 KM mjesečno, od čega roditelji plaćaju 100,00 KM, dok se za ostali dio pobrine Uprava doma.

Popunite obrazac za prijavu na niže navedenom linku i popunjen vratiti na e-mail: ksctr@bih.net.ba , a dokumentaciju za upis u internat i prvi razred gimnazije dostavite na adresu škole: Školska 1, 72270 Travnik ili osobno u terminu službenog upisa u prvi razred gimnazije, o čemu ćemo Vas blagovremeno informirati.

OVDJE PREUZETI OBRAZAC ZA PRIJAVU

Kontakt telefon: 030/518-823

Za predbilježbu za upis u Internat potrebno je:

  1. izvod iz matične knjige rođenih
  2. vlastoručna molba s kratkim životopisom
  3. svjedodžbe o završenom VI., VII. i VIII. ( svjedodžbu o završenom IX. razredu dostaviti po primitku odnosno u terminu upisa u prvi razred gimnazije)
  4. preporuka župnika
  5. suglasnost roditelja/skrbnika
  6. dvije fotografije (kao za osobne dokumente)
  7. liječničko uvjerenje (ne starije od 6 mjeseci)

Uprava Centra

Broj pregleda: 449

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.