NAGRADA NA LITERARNO-LIKOVNOM NATJEČAJU OPĆINE TRAVNIK  

„Travnik, to je moj grad“ tema je ovogodišnjeg likovnog natječaja povodom obilježavanja Dana općine Travnik, na kojem je nagradu za ostvareno treće mjesto osvojila Lara Augustinović učenica sedmog razreda Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik- Osnovna škola,  pod mentorstvom prof. Kristine Vidak. 

Na natječaju su sudjelovali učenici od šestog do devetog razreda iz jedanaest osnovnih škola općine Travnik.  

Diplome i nagrade za učenike s najboljim likovnim radovima uručio je načelnik općine Travnik Kenan Dautović, koji je zahvalio nastavnicima i učenicima za sudjelovanje i zalaganje u obilježavanju Dana općine Travnik 20. 3. 2023. g., te naglasio važnost ljubavi prema rodnom kraju, ljudima i događajima koji ostavljaju neizbrisivi trag u sjećanju i da je od neprocjenjive važnosti kada se ta ljubav pretoči u sliku ili tekst. 

Koordinator aktivnosti u organizaciji natjecanja, Semin Konjalić, istaknuo je da su ove godine pristigli najbolji radovi, a grad Travnik dobio vrijedna likovna i literarna ostvarenja. 

Čestitamo našoj učenici Lari na postignutom uspjehu kao i podršci za nova likovna postignuća i zahvaljujemo se organizatorima na srdačnom prijemu. 

Kristina Vidak, prof. 

Broj pregleda: 464

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.