,,Pametna pitanja za pametne glave”

U drugom krugu natjecanja kviza Hrvatskog katoličkog radija “Pametna pitanja za pametne glave” sudjelovali su učenici Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ 30. siječnja 2023. godine.  Telefonski se u svakoj emisiji natječu po dvije ekipe osnovnih škola iz različitih dijelova Hrvatske i Bosne i Hercegovine pokazujući snalažljivost, brzinu i znanje iz različitih predmeta.

 Ekipu Katoličkog školskog centra  činili su Lara Augustinović, Mateo Miškuljić i Domagoj Stojak, učenici sedmog razreda, uz pratnju vjeroučiteljice Jelene Štrbac.

Ovoga puta u produžecima bolji su za bod bili učenici OŠ Milana Langa iz Bregane te su naši učenici završili natjecanje u kvizu za ovu školsku godinu.

Čestitamo pobjednicima i našim učenicima na pokazanom znanju iz gradiva vjeronauka, hrvatskog jezika i književnosti, povijesti i geografije!

Možete poslušati natjecanje naših učenika na https://soundcloud.com/hrvatska-katolicka-mreza/pametna-pitanja-za-pametne-glave-300123?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Jelena Štrbac, vjeroučiteljica

Broj pregleda: 382

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.