Dodjela pohvalnica učenicima Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik za odličan uspjeh, uzorno vladanje i redovito pohađanje nastave u školskoj 2021./2022. godinu

U auli Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik dodijeljene su pohvalnice najistaknutijim učenicima 20. listopada 2022. godine.

Direktorica Ivana Ćurčić uputila je prigodne riječi pohvale i zahvalnosti na njihovom trudu i zalaganju te pozvala druge učenike slijediti njihov primjer. Pedagoginja Žana Topalović-Tomić učenicima je predstavila rezultate u uspjehu, vladanju i izostancima koje su ostvarili u prošloj školskoj godini, čestitala na visokoj srednjoj ocjeni koju su učenici postigli te se osvrnula na velik broj izostanka i ukazala učenicima na važnost redovitog pohađanja nastave. Pedagoginja je također istaknula sve aktivnosti u kojima su sudjelovali učenici gimnazije, važne projekte, zapažene rezultate na natjecanjima u znanju iz pojedinih predmeta te priznanja za najboljeg učenika srednjih škola na nivou F BiH i najboljeg učenika na nivou Sustava katoličkih škola za Europu.

Uslijedila je svečana dodjela pohvalnica učenicima koje je svakom učeniku, uz prigodnu knjigu,  uručila direktorica škole.

Učenici koji su ostvarili odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje u školskoj 2021./2022. godini: Iva Gazibarić, Marina Jozak, Lara Martinović, Petra Martinović, Andrea Šiško, Anja Rajković, Lara Maros, Marija Lujanović, Sara Kelava, Jelena Turić, Katarina Lovrić, Korina Barišić, Patrik Čeko i Anamarija Ljubas.

Učenici koji su redovito pohađali nastavu, bez izostanaka, u školskoj 2021./2022. godini: Karla Bilavčić, Mihaela Lovrić, Marija Marelja i Mia Tomić.

Učenici III.b odjela Ivoni Vidović dodijeljena je pohvalnica za izniman doprinos u promociji škole.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima!

Broj pregleda: 1211

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.