Ispraćaj naših sestara OMNIA DEO

Dana, četvrtak, 09.06.2022. u dvorištu naše škole okupilo se neobično društvo. Roditelji grupe „cvjetići“ iz produženog boravka KŠC PETAR BARBARIĆ, uspjeli su iznenaditi sestru Skolastiku, Gabrijelu, Augustinu i sestru Mariju Josefinu, koje su proteklog tjedna odputovale natrag svojim domovima.

„Doista je to najmanje što smo mogli prirediti našim divnim sestrama, jer su učinile toliko toga dobrog za vrijeme svog boravka u Travniku. Nakon vijesti o njihovom skorom odlasku, nismo mogli tek tako da sve prepustimo sudbini, te smo se kao roditelji ujedinili i učinili pravu stvar. Kroz malu tajnu akciju okupljanja u dvorištu naše škole, uspjeli smo provesti malo slobodnog vremena sa našim sestrama, te im se na taj način iskreno zahvalili na mnogo čemu. Moramo naglasiti da je za svakog od nas vrijeme boravka naše djece osjetno bilo olakšanje, jer smo znali da našu djecu njeguju naše divne odgajateljice , ne samo cvjetića, nego i grupe zvjezdica za koje su zaslužne učiteljica Zdenka i učiteljica Marina. Bilo je suza, pitanja, tužnih pogleda, ali nismo se prepustili tomu, nego smo uprkos zapjevali, pa se zaigrali, ispričali, i naravno poželjeli našim sestrama OMNIA DEO uspješne korake kroz dalji njihov rad. Momente smo zadržali fotografijama i nekim video snimcima, te smo sretni što imamo priliku na ovaj način još jedanput da im kažemo HVALA za plemenitost, za neiscrpnu energiju i ljubav pruženu svakom djetetu osobno, za vrijeme dogovora i razgovora kao i razumijevanje čak i onog što mi roditelji možda dokučit nismo mogli, hvala za glazbu, hvala hvala… HVALA ZA MOLITVE i ljubav prema Onome tko nas je s nekim razlogom spojio. Iskreno se nadamo da će nam opet nekad navratiti u naš lijep grad, a do tada koračati ćemo dalje, sa jako lijepim uspomenama. „

Roditelji „Cvjetića“

Broj pregleda: 4548

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.