Svečano uručene svjedodžbe o završenom osnovnoškolskom obrazovanju

Danas, 13. lipnja 2022., u auli Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ su učenicima devetih razreda svečano uručene svjedodžbe o završenom osnovnoškolskom obrazovanju. Učenicima se obratio direktor osnovne škole, Anto Rajić prilikom čega im je uputio pozdravne riječi i iskrene čestitke. Svoje osnovnoškolsko obrazovanje završila je 22. generacija malih maturanata, a i među njima ima onih koji su postigli nešto više. Diplome s posebnim priznanjem za odličan uspjeh iz svih predmeta i uzorno vladanje tijekom cijelog devetogodišnjeg obrazovanja dodijeljene su: Nikoli Epetu, Anamariji Štefner i Ines Dujić, a učenikom generacije proglašen je Marko Martinović.

Uz učenike dodjeli svjedodžbi prisustvovali su razrednici devetih razreda Anto Sučić i Ana Rajić, direktor osnovne škole Anto Rajić, pedagoginja osnovne škole Ivona Dujmović i psiholog osnovne škole Antonio Bilić.

Ovim putem svim našim malim maturantima želimo puno sreće i uspjeha u budućem školovanju.

Ana Rajić

Broj pregleda: 5507

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.