Darko Tusun, učenik generacije Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik u školskoj 2021./2022. godini

Učenik IV. a odjela Darko Tusun, tijekom četverogodišnjeg školovanja u gimnaziji ostvario je odličan uspjeh i uzorno vladanje.

Pored odličnog uspjeha, Darko jetijekom školovanja sudjelovao na mnogim literarnim i likovnim natječajima te osvajao visoka mjesta. Također, bio član školskih sekcija, sudjelovao u školskim manifestacijama, projektima, natjecanjima iz prirodnih znanosti te svojim zalaganjem doprinosio radu i životu škole.

Bavio se volonterskim i humanitarnim radom, izvanškolskim aktivnostima, gdje je svojim ponašanjem izvan škole doprinosio ugledu škole i sredine u kojoj živi.

Stoga, nakon bodovanja Povjerenstva za izbor učenika generacije i procjene Nastavničkog vijeća o pokazanim individualnim specifičnim karakternim osobinama i kompetencijama učenika, Nastavničko vijeće donosi Odluku kojom se učenik Darko Tusun proglašava učenikom generacije u školskoj 2021./2022. godini.

Čestitamo Darku, njegovoj obitelji, djelatnicima i želimo mu puno uspjeha u budućnosti!

Broj pregleda: 3412

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.