Projekt Koračajmo zajedno: Završen ciklus radionica u KŠC “Petar Barbarić” u Travniku

U srijedu, 18. svibnja, održana je treća, ujedno i posljednja radionica u ovogodišnjem ciklusu, u Katoličkom školskom centru Petar Barbarić u Travniku, za učenike prvog i drugog razreda gimnazije. Radionicu, kojoj je nazočio 21 učenik, vodili su vršnjački edukatori projekta Koračajmo zajedno i studenti Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu Hamza JelićAmina Bećar i Amila Čilaš.Tijekom školske 2021./2022. godine naši učenici sudjelovali su na nizu aktivnosti u sklopu ovog projekta uključujući susrete s učenicima drugih škola i studijska putovanja.
Tema radionice bila je “Govor mržnje na internetu”, a s nazivom same teme  učenici su se  upoznali kroz igru asocijacije. U nastavku je uslijedila diskusija o navedenoj temi te osvrt na reprezentativne primjere.Kao zaključni dio radionice edukatori su iskoristili video materijal kojim su se  još jednom referirali na osnovne značajke i sadržaj teme.

Broj pregleda: 364

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.