Katolički školski centar “Petar Barbarić” Travnik i učenik Darko Tusun dobitnici priznanja Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke

Svečana manifestacija “Nagrađivanje najboljih učenika federacije” za 2020./2021. školsku godinu održana je u Sarajevu, u zgradi Vlade Federacije Bosne i Hercegovine 14. prosinca 2021. godine.Na svečanoj dodjeli, među 60 nagrađenih učenika osnovnih i srednjih škola, talentom i upornim radom svoje mjesto zaslužio je naš učenik IV.a odjela gimnazije Darko Tusun dobivši Diplomu za postignute rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima u školskoj 2020./’21. godini.  Prepoznat je i rad našeg Centra koji je dobio Priznanje za prepoznavanje, poticanje i usmjeravanje talentiranih učenika putevima utemeljenim na znanju. 
Najboljim učenicima i školama diplome i priznanja uručili su premijer FBiH Fadil Novalić, pomoćnica ministra Nadia Bandić i sekretar ministarstva Alden Kajtaz. 

Broj pregleda: 1176

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.