Učešće i uspjesi naših učenika i izvan škole

Mnogi učenici našeg Centra ističu se svojim talentima u školskim i izvanškolskim aktivnostima. Jedna od njih je i učenica Karla Pašić. Učenica je 3.b razreda Osnovne škole. Bila je članica Plesnog studija “Prijatelji djece Maya ” i Sportske škole “Olimpija”. Sada je članica Karate kluba “Travnik GS – TMT “. U klubu trenira dvije  godine. Na svim natjecanjima na kojima sudjeluje dobitnica je zlatnih odličja. Karla je federalna i državna prvakinja,  te prvakinja Balkana u katama za 2021.godinu na natjecanju koje se održalo u Republici Hrvatskoj.  U nedjelju, 5.prosinca 2021. godine, održano je županijsko natjecanje u Uskoplju gdje je Karla opet zablistala osvojivši najsjajnije odličje.Iznimno je dobra i u školi. Odlična je učenica, marljiva i odgovorna. Ističe se radom i zalaganjem. Aktivno sudjeluje i na školskim priredbama kao članica Recitatorsko – literarne sekcije kao i na likovnim i literarnim natječajima. Radovi joj izlaze u dječjem listu “Cvitak”. Bravo, Karla, želimo ti još mnogo sreće i uspjeha na svim poljima.

Pored sportskih aktivnosti određeni broj naših učenika aktivni su i na nekim drugim poljima. Jedna od njih je i Ela Kajmaković, učenica 3.b razreda Osnovne škole. Bila je veoma uspješna članica Sportske škole “Olimpija ” Travnik. Danas je vrijedan član Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik. Učestvovala je u jako zapaženoj predstavi pod nazivom “Timpetil – grad bez roditelja ” koja je premijerno prikazana 20. ožujka 2021. godine u Travniku kao i u predstavi “Djeca” koja je odigrana 20. studenoga 2021. godine u sklopu dječjeg festivala “Ogledalo svijeta u očima djeteta”. Učestvuje i u spotu pjesme Taika Ganića “Travnik je voljeti lako “. Ela se svojim radom i zalaganjem ističe i u školi. Odlična je učenica. Iznimno vrijedna, odgovorna i željna dokazivanja. Sudjeluje na školskim priredbama kao članica Dramske sekcije kao i na likovnim i literarnim natječajima. Njeni likovni i literarni radovi izlaze u dječjem časopisu “Cvitak “. Želimo joj mnogo sreće i uspjeha u budućim izazovima.Podržimo našu djecu u njihovim izvanškolskim i izvannastavnim aktivnostima!                                              

Ivona Alagić

Broj pregleda: 2373

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.