Volonterskom akcijom učenika obilježen Međunarodni dan volontera

Međunarodni dan volontera proglasila je opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine. Od tada se svake godine 5. prosinca obilježava Međunarodni dan dobrovoljnog rada za ekonomski i društveni napredak, odnosno Međunarodni dan volontera. Cilj je sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.  

Ove godine Međunarodni dan volontera obilježen je u nedjelju, a volonteri Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” su svoj dan obilježili nešto ranije, 1. i 3. prosinca, pripremajući, zajedno s djelatnicima škole, poklon paketiće za obilježavanje blagdana svetog Nikole. Učenici su razvrstavali i pakirali darove koji će obradovati učenike osnovne škole na blagdan svetog Nikole koji se obilježava danas.

Zahvaljujemo se volonterima na posvećenosti i sudjelovanju na volonterskim akcijama u našem školskom Centru tijekom školske godine.

Broj pregleda: 2723

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.