Sekcija animatora i volontera na susretu s učenicima šestih razreda

Članovi sekcije animatora i volontera Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” pripremili su susret za učenike šestih razreda. U srijedu, 10. studenog, naši animatori družili su se s učenicima na tematskom susretu koji je za svoj temeljni cilj imao bolje povezivanje između učenika u razredu te razvoj kreativnosti kroz radionice i igrice koje su pripremili animatori.
Osim toga, cilj je stvoriti vezu između animatora i učenika osnovne škole tijekom cijele školske godine u kojoj će biti organizirano više susreta na kojima će se animatori i učenici redovito družiti.
Sekcija animatora i volontera je i u proteklim školskim godinama pripremala susrete za učenike razreda osnovne škole koristeći metode noformalnog obrazovanja, rad u mini grupama i kreativne radionice koje su prilagođene dobu sudionika.
Zahvaljujemo se razrednicama šestih razreda, Sanji Ledić, Aniti Babić i Jeleni Štrbac na suradnji sa sekcijom tijekom organiziranja ovog susreta.
Alen Gudalo

Broj pregleda: 6023

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.