Animatori KŠC-a “Petar Barbarić” obilježili 14. Dan centra za mlade “Ivan Pavao II”

Sekcija animatora i volontera nastavila je i u ovoj školskoj godini sa svojim aktivnostima. Na spomendan sv. Ivana Pavla II, animatori su organizirali mini aktivnost za učenike našeg školskog Centra čime je sekcija i službeno počela sa svojim aktivnostima u ovoj školskoj godini. Četrnaesti rođendan Centra za mlade obilježen je razgovorom animatora s učenicima, podjelom poruka sv. Ivana Pavla II mladima i naravno slatkišima za sve naše učenike. Posebno su značajne bile poruke koje su upućene tijekom Papinog hodočašća Bosni i Hercegovini 1997. i 2003. godine.
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih “Ivan Pavao II”, s kojim naš školski Centar ima dugogodišnju suradnju i rad na zajedničkim aktivnostima i projektima, obilježit će svoj dan prigodnim programom u prostorijama Centra za mlade u Sarajevu.
Zahvaljujemo se našim animatorima i volonterima koji su posvetili svoje vrijeme i pripremili ovu aktivnost tijekom nastave.
Alen Gudalo

Broj pregleda: 5904

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.