Dodjela pohvalnica učenicima Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik za odličan uspjeh , uzorno vladanje i redovito pohađanje nastave u školskoj 2020./2021. godini

Pohvalnice su dodijeljene učenicima u auli Centra u četvrtak, 30. rujna 2021. godine.  Direktorica Ivana Ćurčić uputila je prigodne riječi pohvale i zahvalnosti na njihovom trudu i zalaganju te im poželjela puno uspjeha u daljnjem školovanju. U svom kratkom izlaganju, prvenstveno je pohvalila uspjeh svih učenika gimnazije za postignutu visoku srednju ocjenu (4,40) te ih pozvala da im primjer pohvaljenih učenika  bude motivacija da ustraju u postizanju još boljih rezultata. Pedagoginja Žana Topalović Tomić također je čestitala svim učenicima te pročitala imena učenika koje je Nastavničko vijeće pohvalilo za postignute rezultate, a direktorica im je uručila zaslužene pohvalnice i prigodne poklone.

Sljedeći učenici su ostvarili odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje u školskoj 2020./2021. godini: Anja Rajković, Lara Maros, Marija Lujanović, Sara Kelava, Ena Anić, Korina Barišić, Roko Rosić, Patrik Čeko, Anamarija Ljubas, Ivana Barišić, Martina Lovrić, Nikolina Malić i Marija Rajić.

Sljedeći učenici su redovito pohađali nastavu, bez izostanaka, u školskoj 2020./2021. godini: Anja Rajković, Mihaela Lovrić i Silvija Mišković.

Treba posebno naglasiti postignute rezultate učenice  koja je u prošloj školskoj godini postigla odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta, uzorno vladanje i redovito pohađala nastavu bez ijednog izostanka, a to je učenica Anja Rajković.

Na kraju školske 2020./2021. godine, III.a  odjel naše gimnazije posebno se istaknuo. Naime, svi učenici ostvarili su odličan uspjeh i uzorno vladanje te postigli najvišu prosječnu ocjenu (5,00). Od početka djelovanja Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik, ovo je prvi put da su svi učenici jednog odjela postigli odličan uspjeh. Učenicima su uručene pohvalnice i prigodni pokloni.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima!

Broj pregleda: 5882

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.