Dobih, da bih znao uzvratiti!

Na radost brojnih osnovaca i srednjoškolaca te njihovih roditelja početak ove školske godine je već izuzetno uspješan iz razloga jer su svim učenicima Osnovne škole kao i Gimnazije u Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“ osigurani udžbenici za ovu novu školsku godinu.

Udžbenike za Osnovnu školu osiguralo je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa na čelu s ministrom Bojanom Domićem, dok su udžbenike za Gimnaziju osigurali prijatelji- njemački humanitarci Heribert i Ursula Hölz  koji su 1992. godine pokrenuli akciju Pomoć Bosni Bosnienhilfe“ i od tada već 29 godina pomažu ljudima u Bosni i Hercegovini. Već dugi niz godina pomažu i rad našeg Centra, a zahvalnost za njihovu žrtvu i pomoć će pokazati učenici odličnim ocjenama.

Uprava i nastavno osoblje Katoličkog školskog centra u Travniku želi  svim učenicima i suradnicima sretnu i uspješnu novu školsku 2021/2022 godinu. 

Broj pregleda: 13618

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.