Lorena Šapina,učenica generacije Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik u školskoj 2020./2021. godini

Učenica IV.a odjela Lorena Šapina, tijekom četverogodišnjeg školovanja u gimnaziji ostvarila je odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje, a  bez ijednog izostanka pohađala je nastavu u prvom, drugom i četvrtom razredu.

Pored odličnog uspjeha iz svih nastavnih predmeta, Lorena jetijekom školovanja bila član mnogih sekcija, a posebno se istaknula kao član dramske sekcije, sekcije animatora i volontera te školskog zbora.

Sudjelovala je na natjecanjima, školskim manifestacijama, projektima, bavi se volonterskim i humanitarnim radom, izvanškolskim aktivnostima, gdje svojim ponašanjem izvan škole doprinosi ugledu škole i sredine u kojoj živi.

Stoga, nakon bodovanja Povjerenstva za izbor učenika generacije i procjene Nastavničkog vijeća o pokazanim individualnim specifičnim karakternim osobinama i kompetencijama učenika, Nastavničko vijeće donosi Odluku kojom se učenica Lorena Šapina proglašava učenikom generacije u školskoj 2020./2021. godini.

Čestitamo Loreni, njenim roditeljima, djelatnicima i želimo joj puno uspjeha u budućnosti!

Broj pregleda: 6217

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.