Učenica IV. a odjela Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik, Lorena Šapina dobitnica Godišnje nagrade „Petar Barbarić“ za izuzetne rezultate u učenju, vladanju i izvanškolskim aktivnostima na razini Sustava katoličkih škola za Europu

Učenica Lorena Šapina  pohađa IV. a odjel naše Gimnazije. Prvi, drugi i treći razred završila je s odličnim uspjehom iz svih nastavnih predmeta  i uzornim vladanjem bez ijednog izostanka u prvom i drugom razredu. Odgovorna, marljiva, inicijator i samostalni organizator pojedinih događaja u školi, rado prihvaća nove izazove, spremna za aktivnosti i pomoć, voli ljude i aktivizam, stjecati nova znanja, iskustva te ista prenositi na nove generacije.

Spremno se zauzima za odjel, ali i školu uopće, potiče rasprave i  kreativnost odjela. Rado prihvaća sve zadatke i trudi se obaviti ih što bolje.

Lorena jetijekom školovanja bila član mnogih sekcija, a posebno se istaknula kao član dramske sekcije, sekcije animatora i volontera te školskog zbora.

Sudjelovala je na mnogim natjecanjima, školskim manifestacijama projektima, bavi se volonterskim i humanitarnim radom, izvanškolskim aktivnostima, gdje svojim ponašanjem izvan škole doprinosi ugledu škole i sredine u kojoj živi. Krasi ju jednostavnost, velikodušnost, a s druge strane  borbenost i aktivnost u ostvarenju svojih ciljeva.  Učenica korisno i kvalitetno koristi svoje vrijeme, stoga rezultati ne izostaju.

 Zbog svega navedenog zaslužuje pohvalu i ohrabrenje te je predložena ispred naše škole kao kandidat za  Godišnju nagradu našeg velikana „Petra Barbarića“, a na prijedlog Povjerenstva za dodjelu Godišnje nagrade, Pedagoško vijeće sustava katoličkih škola za Europu donijelo je Odluku da se učenici Loreni Šapina dodijeli Godišnja nagrada „Petar Barbarić“ za izuzetne rezultate u učenju, vladanju i izvanškolskim aktivnostima postignutim tijekom školovanja.

Direktorica škole Ivana Ćurčić i pedagoginja Žana Topalović Tomić, uz nazočnost razrednika Tonija Poljaka i učenika odjela IV.a,  prigodno su informirali učenicu o odluci Pedagoškog vijeća, čestitali i istaknuli koliko je značajnu nagradu zaslužila naša učenica te da su svi djelatnici ponosni na njen rad i postignute rezultate.

Broj pregleda: 6592

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.