Slugo Božji-Himna KŠC-a “Petar Barbarić”-Ivana Janko Stupar

Skladba “Slugo Božji” kantautorsko je djelo Ivane Janko Stupar, profesorice, odgajateljice i voditeljice Mješovitog zbora u Katoličkom školskom centru “Petar Barbarić” u Travniku. Ideja za tekst pjesme i glazbu nastala je prilikom priprema za Dan škole, a inspirirana je životom i djelom Sluge Božjeg Petra Barbarića i vidljivim utjecajem njegova duha na učenike i djelatnike škole. Prepoznata od strane ravnatelja škole, vel. Željka Marića kao svojevrsna himna škole, snimljena je u studiju Joco Music House s izvođačem Ivanom Janko Stupar koja je ujedno i autor teksta i glazbe uz pratnju članica Mješovitog zbora Centra i profesionalnih back vokala. Javno je izvedena na Online HosanaFestu 2020. Subotica, s ciljem promocije škole i lika Petra Barbarića čije ime škola nosi i s kojim se ponosi, kako je i opisano u samom tekstu pjesme.

Autor teksta i glazbe: Ivana Janko Stupar

Aranžman i produkcija :Josip Joco Vukoja

Studio: Joco Music House Izvođač: Ivana Janko Stupar

Back Vokali : Ana Raspudić, Josip Bilać i članice Mješovitog zbora KŠC-a Travnik: Lorena Šapina, Lucija Grubešić, Doris Martinović i Petra Glavaš

Bubanj: Dario Raos

Violina: Saša Miočić Gitare i ostali instrumenti: Josip Joco Vukoja

Video dizajn: Ivana Janko Stupar

Broj pregleda: 7586

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.