PETROVA NEDJELJA

Na inicijativu pojedinih učenika i profesora još u mjesecu studenom 2020. godine zaživjela je ideja obilježavanja „Petrovih nedjelja“, gdje su pozvani svi učenici, njihovi roditelji i djelatnici kako bismo svi zajedno molili za prestanak pandemije te proglašenje Petra Barbarića blaženim. Zajednička molitva i zahvala Bogu, preko našeg zagovornika, sluge Božjeg Petra Barbarića, zasigurno je motiv za sva dobra djela koja primamo.

Svake nedjelje u mjesecu (koja je najbliža 15-om u mjesecu), djelatnici KŠC-a, zajedno s učenicima i roditeljima sudjeluju na večernjoj svetoj misi u sjemenišnoj crkvi sv.Alojzija Gonzage.

U mjesecu siječnju Petrova nedjelja je 17. siječnja 2021. godine,  Svetu misu u 18:00 sati predvodi sjemenišni duhovnik vlč. Jakov Kajinić, a litrugijsko pjevanje animirat će Etno skupina Čuvarice iz Rame.

Ovim putem pozivamo sve učenike, djelatnike, kao i njihove roditelje da nam se pridruže u zajedničkoj molitvi preko našeg zagovornika sluge Božjeg Petra Barbarića.

Uprava Centra

Broj pregleda: 5692

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.