NOVI BROJ GODIŠNJAKA OSNOVNE ŠKOLE

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je danas, 21. prosinca 2020. godine izašao iz tiska novi, 4. broj Godišnjaka u nakladi Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Osnovne škole Travnik.

Unatoč tomu što je situacija s koronavirusom svela školske događaje na manji broj, nije se odustajalo od tiskanja novog broja te su urednici: Ivana Dražeta, Kristina Vidak, Jelene Matuka, Alen Gudalo i učenici Informatičke sekcije priredili zanimljiv broj kao jednu vrijednu i trajnu uspomenu koja slikom i tekstom čuva najinteresantnije događaje iz školske 2019./2020. godine. Zabilježena su i u ovom broju sva postignuća učenika i učitelja s kojima se škola ponosi i na osnovu kojih nastavlja stvarati svoju prepoznatljivost. Istaknuti se mogu prilozi o raznim natjecanjima, likovnim i literarnim stvaralaštvima, sportskim postignućima, raznim prigodnim obilježavanjima tijekom protekle školske godine te prilog o povijesti škole.

Svidjet će vam se i ovaj broj Godišnjaka.

Ivana Zekić

PDF verziju možete pregledati OVDJE

Broj pregleda: 2441

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.