Dar od srca najpotrebitijima

U ovo vrijeme došašća, učenici našeg Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik, zajedno sa svojim razrednicima te uz nesebičnu pomoć roditelja i djelatnika Centra, vrijedno su pripremali pakete koje su ukrašavali s velikom posvećenošću, pažnjom, trudom i s puno ljubavi napisali najljepše želje onim najpotrebitijima.

Božić je vrijeme darivanja, a što je najplemenitije što čovjek može darovati drugom čovjeku, nego posvećeno vrijeme, pažnju, osmijeh i riječ utjehe.

Time su se vodili i naši učenici i djelatnici koji su pakete, s osnovnim životnim namirnicama, dostavili najpotrebitijim obiteljima na području općine Travnik i šire.

Ova plemenita adventska akcija postala je tradicija našim učenicima, njihovim roditeljima i djelatnicima našega Centra koju provodimo s radosnom mišlju kako će naš mali znak pažnje, dar od srca, topla i iskrena poruka nekome značiti puno.

Broj pregleda: 3736

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.