Svečana dodjela svjedodžbi o završenoj gimnaziji 20. generaciji

U crkvi sv. Alojzija Gonzage sveto misno slavljeza sve maturante, njihove roditelje, profesore i goste predvodio je ravnatelj Centra don Željko Marić koji je u svom obraćanju poručio maturantima da se rado sjećaju ustanove u kojoj su završili svoje srednjoškolsko obrazovanje, da ponesu lijepe uspomene i stečeno znanje za nastavak školovanja, zaželio sreću u budućem životu i školovanju te istaknuo da su svi oni na svoj način ostavili trag u našoj školi.
Svečana dodjela svjedodžbi o završenoj gimnaziji započela je u auli Centra Himnom Sustava katoličkih škola za Europu. Profesorica Ivana Janko Stupar i učenice gimnazije svečanu dodjelu uveličale su izvedbom skladbi „I have a dream“ i „Djeluj kroz mene“.
U svom obraćanju direktorica Gimnazije Ivana Ćurčić pozdravila je sve nazočne, čestitala maturantima na uspješno završenom srednjoškolskom obrazovanju. Posebno je istaknula one najuspješnije učenike kojima je uručena diploma s posebnim priznajem za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje u svim razredima srednje škole, a to su Karla Anić, Nikolina Marjanović, Antonela Lešić i Marija Sučićte učenicu generacije Anu Eldić koja se također prigodnim govorim obratila nazočnima te zahvalila svim djelatnicima škole, u ime svih maturanata, na praćenju, pomoći i strpljenju te prenošenju i onoga što nije u opisu predmeta koji predaju, a to je bila topla riječ u svakoj prigodi i njegovanje istinskih ljudskih vrijednosti.
Na kraju same svečane dodjele diploma, maturanti su se oprostili od svojih razrednika, profesora i Uprave škole, otpjevali „Gaudeamus“ i bacili kape u zrak kao znak završetka jednog obrazovnog razdoblja.
Maturantima čestitamo i želimo puno uspjeha u budućem životu i školovanju.

Broj pregleda: 5770

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.