Aktiviran rad pedagoško – psihološke službe Gimnazije

Od danas, 30. ožujka 2020. godine aktiviran je rad pedagoške i psihološke službe putem interenta za učenike i nastavnike. Pedagoginja Žana Topalović Tomić aktivirala je „Ured pedagoga za učenike“ i „Ured pedagoga za nastavnike“ putem Google učionice. Učenicima i profesorima bit će omogućen savjetodavni rad, pomoć i podrška. Učenici će od svojih razrednika dobiti kod za pristupanje „Uredu pedagoga za učenike“, a svi profesori su dobili kod za prijavu u „Ured pedagoga za nastavnike“. Cilj „Ureda“ je motivirati, pružiti podršku i pomoć, blagovremeno se upoznati s poteškoćama i iste rješavali na vrijeme te imati mogućnost razmjene primjera pozitivne prakse. Suradnja s roditeljima i dalje će se nastaviti uz dogovor i komunikaciju razrednika i pedagoginje te na temelju praćenja tjednih izvješća profesora.

Psihologinja Klaudija Ribić bit će na raspolaganju svim učenicima gimnazije za individualno psihološko savjetovanje. Individualnu psihološku pomoć moguće je organizirati u dogovoru s psihologinjom na e-mail koji će razrednici proslijediti učenicima, nakon čega će učenici sami dogovarati daljnji način komunikacije.

Žana Topalović Tomić, pedagoginja

Broj pregleda: 1960

Pročitaj više

SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Naša škola je jedna od gimnazija u Bosni i Hercegovini koje se nalaze u Sustavu Katoličkih školskih centara – Škola za Europu.