ŽUPANIJSKO NATJECANJE „SIGURNO U PROMETU“

U subotu, 27.svibnja 2017. god. u organizaciji Autokluba „Jajce“ i Auto-moto saveza u BiH održano je 21. županijsko natjecanje učenika osnovnih škola „Sigurno u prometu“. Pravo sudjelovanja imali su dječaci i djevojčice od 10 do 12 godina.

Prvi put ove godine sudjelovali su i učenici našeg Centra koji su, ujedno, bili najmalađa ekipa na natjecanju. Ekipu su činile djevojčice Marina Jozak i Andrea Baltić, te dječaci Anto Bošnjak i Antonio Lovrenović-Šarić.

Natjecanje se sastojalo od dva dijela, teorijskog i praktičnog. Teorijski dio proveo se testom iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila. Praktični dio je podrazumijevao provjeru natjecatelja u vještini upravljanja biciklom na označenoj stazi s preprekama.

U vrlo jakoj konkurenciji naša Marina Jozak osvojila je zapaženo  treće mjesto u konkurenciji djevojčica, na čemu joj još jednom čestitamo. Ostali članovi ekipe nisu postigli tako dobar rezultat, ali su se iz Jajca ipak vratili puni pozitivnih dojmova.

Na kraju još jednom zahvaljujemo domaćinu Autoklubu „Jajce“ na izvrsnoj organizaciji i gostoprimstvu koje je osjetio svaki učesnik ovog natjecanja.

 

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.