XXII. SPORTSKI SUSRET KATOLIČKIH ŠKOLSKIH CENTARA

Katolički školski centar “Petar Barbarić“- Osnovna škola Travnik sudjelovala je na XXII. sportskom susretu osnovnih škola Sustava katoličkih škola za Europu u Tuzli 13.travnja 2019. godine, gdje su se natjecale četiri osnovne škole: KŠC „Sveti Josip“ Sarajevo,  KŠC „Sveti Pavao“ Zenica,  KŠC „Sveti Franjo“ Tuzla  i  KŠC „Petar Barbarić“ Travnik.

Naša škola je osvojila prvo mjesto u sveukupnom plasmanu. Učenici su istaknuli kako je najvažnije dobro se zabaviti, družiti, ali i kako im je pobjeda draga. Učenici naše škole natjecali su se u sljedećim sportovima i   postigli sljedeće rezultate: košarka za djevojčice - drugo mjesto, nogomet za dječake - drugo mjesto, šah - prvo mjesto, stolni tenis - drugo mjesto. Učenik Đulijano Vukić proglašen je za najboljeg šahistu turnira.

Sve pohvale i čestitke učenicima koji su bili najbolji u svakom smislu. Zahvaljujemo se Katoličkom školskom centru "Sveti Franjo“ na lijepom gostoprimstvu i željno iščekujemo sljedeće sportske susrete.

 Anto Sučić

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.