Svečani ispraćaj 17. generacije maturanata Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik

Svečani ispraćaj maturanata započeo je svetim misnim slavljem u sjemenišnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage koju je predvodio msgr. doktor Pavo Jurišić. Ravnatelj Centra don Željko Marić uputio je prigodne  čestitke maturantima, njihovim roditeljima i gostima, te maturantima poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju i životu.

Program se nastavio u auli Centra gdje su maturantima uručene diplome. Posebna priznanja dodijeljena su učenicamaAndrei Bilješko i NatalijiŠkulj za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje tijekom cijelog srednjoškolskog obrazovanja, te Stanku Jozakukojem je uručena diploma Učenik generacije školske 2016./2017. godine.

Direktorica Gimnazije također je čestitala maturantima, njihovim roditeljima i profesorima na radu i zalaganju, te maturantima poželjela puno uspjeha u životu. Posebno je čestitala i učeniku generacije, učenicima s posebnim priznanjem, te učenicima koji su oslobođeni polaganja mature. 

Cijeli program pratio je naš školski zbor i solisti, a samu organizaciju uljepšale su i školske mažoretkinje.

Na kraju programa maturanti su zajedno sa zborom otpjevali Gaudeamus.

Čestitamo maturantima i želimo im puno uspjeha u životu.

Uprava Škole

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.