Sekcija animatora i volontera organizirala program za šeste razrede

Članovi sekcije animatora i volontera našeg školskog Centra nastavili su i u ovom polugodištu raditi s učenicima osnovne škole. Nakon rada s polaznicima produženog boravka i učenicima prvih i drugih razreda osnovne škole, na red su došli učenici šestih razreda. U utorak, 20. veljače, naši animatoriorganizirali su radionicu na kojoj su se upoznali s učenicima ovih razreda. 
Nakon toga, nastavili su s igricom pod nazivom „To sam ja“. Cilj ove igre je pomoći učenicima u otkrivanju samih sebe kroz identificiranje vlastitih interesa i osobina za koje nisu ni znali da nose u sebi.
Animatori su nastavili raditi s učenicima kroz kratku priču, a nakon toga je uslijedila diskusija o onome što su čuli. Ovaj dio radionice je posebno značajan za prepoznavanje svega onoga što može narušiti prijateljske odnose među učenicima u razredu. Na koncu odigrana je još jedna igra pod nazivom "Vjetar puše".

Alen Gudalo

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.