Roditelji djece iz Travnika upoznati s Offline kampom

U srijedu, 30. svibnja u prostorijama Katoličkog školskog centra Petar Barbarić” u Travniku održana je radionica za roditelje u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih - Klik za zdravlje. Radionici su nazočili roditelji učenika osnovne i srednje škole, njih 21, a održali su je djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, Valentina Gluvić Josip Milanović.

Tijekom radionice roditeljima je predstavljen sam rad i djelovanje Centra za mlade  koji godišnje realizira 40 projekata i aktivnosti, nakon čega je predstavljen projekt Prevencija ovisnosti kod mladih - Klik za zdravlje te način realizacije istog. Najveća pozornost na radionici bila je usmjerena na predstavljanje Offline kampakao završnice projekta Klik za zdravlje. 

Radionica s roditeljima održana je s ciljem uspostavljanja kontakta između roditelja i Centra za mlade Ivan Pavao II., organizacije odgovorne za učenike tijekom kampa, ali i s ciljem upoznavanja roditelja sa svim potrebnim informacijama kao što su aktivnosti kampa, pravila kampa, način komunikacije s obzirom na to da se radi o offline kampu, odnosno da sudionici neće imati pristup svojim mobilnim uređajima i slično.

Ovim putem zahvaljujemo se svim roditeljima, djelatniku Katoličkog školskog centra i voditelju Regionalnog ureda Centra za mlade, Alenu Gudalu, kao i upravi ove škole na dobrodošlici i otvorenosti za suradnju.

Valentina Gluvić

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.