RADIONICA "SLOBODNO VRIJEME" U KŠC-U "PETAR BARBARIĆ"

 U sklopu projekta „Prevencija ovisnosti kod mladih - Klik za zdravlje“  izabrani su učenici 8.c razreda Osnovne škole KŠC-a “Petar Barbarić” za sudjelovanje u ljetnom kampu I radionicama. U razdoblju od ožujka do lipnja vrijedni osmaši su sudjelovali na tri radionice koje su vodili volonteri iz Pastorala za mlade “Ivan Pavao II.”  na temu “Slobodno vrijeme”

  Mladi su kroz interaktivnu radionicu imali priliku osvijestiti važnost korisno provedenog i pametno iskorištenog slobodnog vremena. Također, ponuđene su im i u praksi pokazane metode upravljanja vremenom, koje su od ključne važnosti za njih kao učenike s mnoštvom obveza. Također je održano i jedno predavanje za roditelje s ciljem  upoznati roditelje s aktivnostima u ljetnom kampu. 

   

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.