PRVI BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR

U sportskoj dvorani Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ 12. prosinca 2018. god. odigran je Prvi božićni malonogometni turnir za učenike osnovnih škola KSB/SBK. Na turniru je sudjelovalo pet osnovnih škola: Osnovna škola „ Kalibunar“, Osnovna škola „ Bila“, Osnovna škola „Nova Bila“, Osnovna škola „fra Marijan Šunjić“ i Katolički školski centar „Petar Barbarić“ – Osnovna škola Travnik. Za najboljeg nogometaša proglašen je učenik Petar Kolenda iz Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“Travnik, a za najboljeg vratara turnira proglašen je Rijad Saračević iz Osnovne škole „Kalibunar“. Malonogometni znalci Osnovne škole Katoličkog školskog centra„Petar Barbarić“ u finalnoj utakmici pobijedili su Osnovnu školu „Kalibunar“ rezultatom 3 : 1.
Rezultat turnira: 
1. mjesto Katolički školski centar „Petar Barbarić“- Osnovna škola Travnik
2. mjesto Osnovna škola „Kalibunar“ 
3. mjesto Osnovna škola „fra Marijan Šunjić“ Stojkovići

Anto Sučić

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.