Promocija knjige "Razumjeti hoću"

Knjiga „Razumjeti hoću“ djelo je mlade autorice Dajane Sučić, koje se sastoji od nekoliko zanimljivih priča u kojima je Dajana nastojala prikazati što ona želi i hoće razumjeti.
Knjigu su odličnim izlaganjima predstavili učenici naše škole: Margarita Kuprešaković, Stjepan Malenica, Martinela Šiljkut, Danira Senjak te Andrea Petrović.
Njene kolege, odnosno učenici naše Katoličkog školslog centra“Petar Barbarić“, čitali su priče gdje je svaku popratio aplauz prisutnih, kojih je bilo izrazito mnogo.
Posebno su bili dirljivi govori njenih recenzenata među kojima ističemo književnice Nuru Bazdulj-Hubijar i Boženu Volić.

Knjigu su također predstavili: Anto Zirdum-urednik, Zoran Kupreškić-presjednik HKD“Napredak“ iz Viteza,te ravnatelj naše škole don Marijan Pejić.
Ovom knjigom ova mlada autorica pokazala je izrazito bogat književni dar, te je na mnoge ostavila pozitivan dojam.

Kristina Divović II.a

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.