POZIV ZA UPIS U INTERNAT I GIMNAZIJU

POZIV ZA UPIS U INTERNAT I GIMNAZIJU
U ŠK. GOD. 2009/10

Internat Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” u Travniku i u idućoj 2009/10 školskoj godini otvara svoja vrata katoličkim mladićima, koji žele solidno gimnazijsko obrazovanje i kršćanski odgoj.
Naš Centar pripada velikoj obitelji katoličkih „Škola za Europu“, kojoj je svrha kvalitetna intelektualna izobrazba i znanje s kojim se naši učenici mogu upisati na bilo kojem svjetskom učilištu. Strani jezici i kvalitetna računarska oprema te dobro opremljena sportska i kazališna dvorana pružaju mogućnost za temeljito i sveobuhvatno razvijanje intelektualnih i fizičkih potencijala naših gimnazijalaca. Kršćanski odgoj u internatu Centra omogućuje stabilno duhovno i emocionalno dozrijevanje učenika.

Za upis u internat i gimnaziju našega Centra potrebni su slijedeći dokumenti:
1. Izvod iz matične knjige rođenih (rodni list)
2. Vlastoručna molba
3. Svjedodžba o završenom VIII. Razredu OŠ
4. Uvjerenje o završenom V, VI i VII. razredu OŠ
5. Preporuka vlastitog župnika
6. Suglasnost roditelja
7. Dvije fotografije (veličine 6x4 cm)

NAPOMENE:
upis u internat i gimnaziju ovog Centra traje do popune mjesta;
za upis je potrebno imati najmanje vrlo dobar uspjeh u osnovnoj školi;
prednost pri upisu imaju učenici koji su u osnovnoj školi postigli bolji uspjeh; dokumente za upis (originale) dostavljaju kandidati osobno u pratnji barem jednog od roditelja na adresu:

RAVNATELJ KŠC TRAVNIK Školska 1 Travnik

dodatne informacije mogu se dobiti na:
tel. 030/511-845
mob. 063/313-473
e-mail: rektor_tr@bih.net.ba

Uprava KŠC-a Travnik

Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.