POSJETA PREDSTAVNIKA ZAVODA SV. STANISLAV IZ LJUBLJANE

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ u Travniku, posjetili su direktor Zavoda sv. Stanislav iz Ljubljane, Republika Slovenija, dr. Roman Globokar sa suradnicima.

Goste iz Slovenije primio je ravnatelj Centra don. Željko Marić, zajedno sa direktoricom Gimnazije Ivanom Čurčić i direktoricom Osnovne škole Travnik Magdalenom Ljubas.

Direktor Zavoda sv. Stanislav predstavio je ustanove koje djeluju u sastavu Zavoda, te iskazao zainteresiranost za uspostavljanje međusobne suradnje između Zavoda i Centra.

Ravnatelj Centra sa suradnicama je upoznao goste sa ustanovama koje djeluju u sastavu Centra te upoznao sa poviješću Centra, uz posjetu kripti Božjeg sluge Petra Barbarića, kao i o njegovom životu i značaju za ovaj Centar, čije ime s ponosom nosi ovaj Centar.

Direktor Zavoda u ime ustanove je pozvao na uzvratni posjet djelatnike Centra, te zahvalio na veoma srdačnom prijemu.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.