PODJELA SVJEDODŽBI ZA UČENIKE DEVETOG RAZREDA

Podjela svjedodžbi o završenom devetom razredu i uvjerenja o položenoj eksternoj maturi održana je u auli Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ u Travniku 11. lipnja 2018. godine generaciji u kojoj su dvadeset i tri učenika od pedeset i jednog ostvarili odličan uspjeh.

Podjeli su nazočili direktor Osnovne škole Anto Rajić, pedagoginja Marija Milanović, psiholog Boris Lovrinović te razrednici Anto Sučić, Ivana Zekić i Marija Matić. Dodijeljena su i posebna priznanja učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate tijekom svog školovanja. Za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta posebno priznanje dobili su Stjepan Lovrić, Ivana Barišić, Martina Lovrić, Laura Lučić - Jozak, a priznanje za redovito pohađanje nastave bez izostanaka dobila je učenica Marija Fišić. Posebno priznanje za iznimnu marljivost u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima, uzorno vladanje i redovito pohađanje nastave dobili su Stjepan Lovrić, Ivana Barišić, Martina Lovrić, Mateo Čeko, Marija Djaković i Nikolina Malić. Na samom kraju dodijeljena je i nagrada za učenika generacije, a to je u ovoj generaciji učenica Andrea Obradović. Iskrene čestitke nagrađenim učenicima uputili su razrednici i direktor Škole.

Svim učenicima želimo puno sreće i uspjeha u njihovom daljnjem školovanju.

Ivana Zekić i Boris Lovrinović

 

 

 

 

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.