Osvojeno I. mjesto na takmičenju ,,STILOVI UČENJA I VRSTE INTELIGENCIJE U SREDNJIM ŠKOLAMA SBK/KSB I ZDK''

Protekla dva mjeseca učenici Iva Petrušić, Iva Babić i Hrvoje Ledić proveli su istraživanje o zastupljenosti stilova učenja i vrstama inteligencije u našoj školi. Rezultate istraživanja predstavili su na natjecanju za srednje škole, koje se održalo u subotu 13.travnja 2019.  godine u organizaciji Fakulteta pravnih nauka Sveučilišta/Univerziteta "Vitez". Pokazavši izuzetne retoričke vještine, znanje iz psihologije i dobro pripremljenu prezentaciju naši učenici su osvojili prvo mjesto. Na natjecanju je sudjelovalo devet srednjih škola iz Zeničko-dobojskog i Srednjobosanskog kantona. Drugo mjesto osvojila je ekipa Gimnazije „Visoko“ , a treći su učenici MSEUŠ Travnik.

 
Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.