Održan radni sastanak Aktiva pedagoga i psihologa Sustava katoličkih škola za Europu

Aktiv pedagoga i psihologa Sustava katoličkih škola za Europu održao je svoj radni sastanak, planiran godišnjim planom i programom, u srijedu 27. rujna 2017. godine na Palama. Sveto misno slavlje u  Crkvi sv.Josipa (jedinoj drvenoj crkvi u Bosni i Hercegovini), predvodio je don Danijel Vidović koji se ujedno i oprostio od članova aktiva koji su mu zaželjeli puno uspjeha u novoj službi u Zagrebu. Članovi aktiva nakon održanog sastanka, također su ispratili pedagoginju Dragicu Jukić koja nakon dugogodišnjeg rada odlazi u zasluženu mirovinu. Predsjednik aktiva Zlatko Špoljarević zahvalio je svim članovima aktiva na dolasku i ugodnoj radnoj atmosferi, te najavio sljedeći sastanak koji će se održati u siječnju 2018. godine u Žepču.

Galerija: 
Više informacija o našem Zavodu, u kojem djeluje sjemenište, internat, osnovna škola i gimnazija možete pronaći u slijedećim izdanjima:
Travnička spomenica
1882-1932
Travnička spomenica na 25. godišnjicu Nadbiskupskog dječačkog sjemeništa i Velike gimnazije Sjemenišna crkva u Travniku - Crkva mladih i za mlade Izvješća za školske godine 1941.-42., 1942.-43. i 1943.-44.